Kartuše canon pixma po ugodni ceni

Sem učiteljica razredne stopnje in svojim učencem včasih rada olajšam delo tako,da jim pripravim učne liste. V šoli seveda varčujemo zato je s tiskanjem in kopiranjem materialov vedno križ, tako da sem se že davno nehala prerekati v tajništvu in sem se odločila, da marsikdaj kakšno stvar pripravim tudi na svoj strošek. Če gre za dobro mojih učencev oziroma za to, da jih lahko naučim več, kot bi bilo nujno potrebna, se vedno rada potrudim.

Včasih sem materiale za učence kopirala, vendar so stroški kopij postali dragi – barvan kopija stane pri nas preko 70 centov, kar je resnično neverjetna cena. Prav zaradi tega sem se odločila,da bom raje kupila svoj barvni tiskalnik in poskrbela za tiskanje vsega potrebnega kar doma. In seveda se ni ustavilo zgolj pri tiskanju učnih listov, temveč sem mnogokrat doma morala natisniti tudi fotografije. Saj veste: otroka je težko učiti o kukavici, ko pa je ni v živo še nikoli videl – in če želiš, da si bo njeno podobo zabeležil v spomin, je najbolje, da mu postrežeš s sliko, ki jo lahko prilepi v zvezek.

Zakaj canon pixma?

ko sem iskala tiskalnik, s katerim bi lahko naredila kakovostne fotografije, sem imela seveda najprej v mislih kakovost, poleg tega pa tudi ceno. Ne samo za tiskalnik, temveč tudi za potrošni material, in za kartuše canon pixma se je izkazalo, da so kakovostne, natisnejo veliko, poleg tega pa še ugodne. Sicer pa je bilo pomembno tudi to, da ne rabim dveh ločenih tiskalnikov, torej enega za učne liste, drugega pa zgolj za fotografije. Canon pixma mi omogoča, da stvari tiskam in skeniram, torej je za moje potrebe več kot idealen.

canon kartuše

Kartuše canon pixma

Glede na to, da sem se pritožila čez ceno barvnih fotokopij, vas verjetno zanima, kje kupujem kartuše, da se mi bolj izplača tisk doma. Kot najboljši prodajalec se je pri meni izkazalo podjetje Akredon, na katerega se lahko vedno zanesem. Sicer pa moram priznati, da pri kartušah vseeno nekoliko varčujem – kadar ni nujno, ne tiskam barvno, tako da tudi na račun tega pridem nekoliko bolj ugodno skozi. Kadar je potreba po lepih barvah, pa seveda ne skoparim – otroštvo je prekratko, da bi bilo črno belo!

https://www.youtube.com/watch?v=suKX6fkA5T0

Drugo v kategoriji:

Add a Comment

Your email address will not be published.