Kartuše

Potrebujete kartuše in ne veste, kje bi jih naročili? Najlažje je, če jih kupite v računalniški trgovini, še lažje pa je, da jih kar naročite preko spleta, saj je na njem zelo pestra izbira kartuš. Tudi cene so precej različne in je v tem primeru zelo pomembno, da veste kaj kupujete.
Manj kot boste plačali za kartuše, manj boste z njimi natisnili. Čeprav vse skrbi, da bodo ponarejene kartuše imele manj barvila kakor original, je skrb opravičena. Dejstvo pa je, da ko kupujemo tiskalnik, nam poleg njega priložijo kartuše, ki pa so dosti manj napolnjene, kot pa ponaredki, ki jih zaradi cene želite naročiti sami. Nekatere original kartuše so cenovno tako visoke, da lahko celo presegajo ceno tiskalnika, kar pa res ni za stranke najboljša ponudba.

Razmišljate, da bi raje imeli obnovljene kartuše?

V večini primerih je to še najboljša rešitev. Ko so vaše kartuše prazne, je najbolje, da jih takoj odnesete na polnjenje, da bo obnova uspešna. Kartuše vam bodo najprej očistili, napolnili z originalnimi črnili, testirali in zapakirali. V kartuše (toner123.si) se napolni enaka količina ali pa vam napolnijo celo več, kot so bile napolnjene, ko ste jih kupili, ker so velikokrat originalne kartuše polnjene samo polovično. Še boljša plat pomnjenja pa je ta, da če ste dovolj spretni in pravilno upoštevate pravila, si lahko kartuše napolnite kar sami. Ko je kartuša ponovno napolnjena, pa jo je priporočljivo takoj vstaviti v tiskalnik ali pa jo pravilno shraniti, če je ne želite imeti vstavljene v tiskalniku.

Kakšna je zmogljivost kartuše glede na ceno?

Glede kartuše je najbolj zanimivo to, ko si vsi postavljamo vprašanja kaj se jim dolgoročno bolj izplača? Ali bi kupili dražjo originalno kartušo, ki natisne veliko strani ali cenejšo neoriginalno kartuše, ki natisne manj strani. Če veliko tiskate in bi si vse skupaj zračunali, čez čas cene skoraj nebi bile velika razlika. Je pa bistvo, da so nas ravno visoke cene pripeljale do tega, da kupujemo neoriginalne kartuše ali pa nosimo kartuše na ponovna polnjenja. Res pa je, da se bo kljub vsemu vsakdo odločil za cenejše kartuše, ki ponujajo manj tiskanja, še posebej, če imajo ta tiskalnik za domačo uporabo in z njim ne tiskajo veliko stvari.

Drugo v kategoriji:

Add a Comment

Your email address will not be published.