Servis mobilnih telefonov preko pošte

Mobilne naprave so postale del našega življenja. Dokler delujejo tako, kot je treba, niti ne vemo, kako zelo smo že postali odvisni od njih. Dobro pa je, da vemo na koga se lahko obrnemo v primeru okvare ali česa podobnega. Servis mobilnih telefonov si dandanes lahko zagotovimo tudi preko pošte.

Ponudbo za servis telefonov si lahko pogledate na spletu, kjer številna podjetja poleg servisov ponujajo še nakup novih ali rabljenih telefonov in še drugo dodatno opremo oziroma pripomočke za telefoniranje. 

Potek servisa telefona preko pošte 

Servis mobilnih telefonov preko pošte je posebna storitev, na katero smo naleteli tudi na spletni strani gizzmo.si. Postopek je preprost in hiter. 

Na spletni strani ponudnika poiščete popravilo. Napravo nato pošljete ali prinesete v njegovo poslovalnico. Specializirani serviserji napravo diagnosticirajo in popravijo. Nato jo pošljejo zavarovano nazaj na vaš naslov. 

Servis vseh znamk telefonov na enem mestu 

Na omenjeni spletni strani se lahko naročite na servis telefonov, ne glede na to, katere znamke je vaša mobilna naprava. Vsa izven garancijska popravila so opravljena hitro in kakovostno. Strokovnjaki sprejmejo vsak model telefona in tablice; od tistih, ki imajo le nekaj prask, do tudi do tistih, ki jim, na primer, odpada zaslon. 

Brez cenenih nadomestnih delov 

Kakovosten servis telefonov dobrega ponudnika vključuje le uporabo originalnih ali originalom enakih delov. Če boste v treh mesecih oziroma 90 dni po servisu opazili kakršno koli napravo, vam jo je ponudnik pripravljen na popolnoma brezplačen način odpraviti, poleg tega boste v zameno za to prejeli še posebno darilo. 

Servis mobilnih telefonov v živo ali na daljavo

V današnjem času imate v povezavi s servisom mobilnih naprav številne možnosti. Uničeno ali delno pokvarjeno napravo lahko dostavite v poslovalnice ponudnikov ali pa jih pošljete kar po pošti. Lahko pa servis na kakovosten način opravite kar na daljavo z domačega naslonjača, v primeru, če ne gre za preveliko in prezahtevno popravilo, ki ga po navodilih strokovnjakov opravite kar sami. 

Varovanje zasebnosti 

Pred servisom telefona je najbolje, da že pred vstopom v poslovalnico kar doma naredite varnostno kopijo. Kljub temu vam dober servis mobilnih telefonov zagotavlja, da bodo prav vsi podatki ostali na vašem telefonu. 

Dober serviser posebno pozornost namenja tudi varovanju zasebnosti. Ravno zato vam pred servisom ni potrebno brisati slik ali sporočil. 

Drugo v kategoriji: