Izberite najboljši akumulator za vsa vaša vozila

Fiamm akumulator je ključni element vsakega vozila. Med vožnjo vseh naših vozil smo radi ves čas prepričani, da imamo zmogljiv in vzdržljiv akumulator, ki nas ne bo pustil na cedilu. Pomembno je, da izberemo zmogljiv akumulator z dolgo življenjsko dobo, ki bo poskrbel za zagon motorja, delovanje luči, radia in drugih elementov.

Razlika med starimi in novejšimi modeli akumulatorjev

Akumulatorji so se v preteklosti relativno hitro izpraznili zaradi vseh manjših odjemnikov električne energije. V kolikor smo ponesreči pustili delovati radio ali luči tudi po koncu vožnje, se je akumulator hitro izpraznil. Današnja vozila so opremljena z dodatnim alarmnim sistemom, ki nas opozori na delovanje različnih potrošnikov. Nekatera vozila potrošnike avtomatično tudi sama izklopijo. Fiamm akumulator moramo tako bolj pogosto menjati zgolj ob poškodbi oziroma okvari akumulatorja.

fiamm-akumulator

Prednost izdelkov znamke Fiamm

Fiamm akumulator je namenjen splošni in vsakodnevni uporabi v vseh vrstah vozil. Primeren je za naš avtomobil, motor, avtodom, štirikolesnik in druga vozila. Akumulator je odličen, zanesljiv in cenovno dostopen. Velika prednost vseh izdelkov italijanske znamke Fiamm je v njihovi vzdržljivosti, odpornosti na vplive iz okolja in v zaščiti akumulatorja pred tresljaji. Akumulator deluje brez komplikacij celo v temperaturnem razponu od – 20 do + 50 stopinj. Stroga kontrola med samo proizvodnjo zagotavlja visoko kapaciteto uporabne energije. Fiamm akumulator bomo tako uporabljali več let.

Svinčeno kislinski akumulatorji nove generacije

Svinčeno kislinski Fiamm akumulator ima ventil za regulacijo. Kisik gre skozi poseben ločevalec na negativno ploščo in povzroči tvorjenje svinčevega sulfata ter vode. Dodajanje destilirane vode naknadno ni potrebno. Fiamm akumulator je obdan s plastičnim ohišjem in ima dovršeno obliko. Zaradi dovršene oblike akumulator ne zavzema toliko prostora, kot akumulatorji v preteklosti.

Podjetje Fiamm skrbi za okolje

Velika prednost akumulatorjev znamke Fiamm je v tem, da se podjetje trudi zmanjšati onesnaževanje okolja. Redno opravljajo tudi raziskave o novih in zelenih načinih proizvodnje akumulatorjev. Fiamm akumulator se ponaša s kvaliteto, zanesljivostjo, zmogljivostjo in dolgo življenjsko dobo. Dolga življenjska doba akumulatorja poskrbi, da ga ne menjamo prepogosto in tako prihranimo denar ter zmanjšamo onesnaževanje okolja.

Drugo v kategoriji:

Add a Comment

Your email address will not be published.